Hoppa till innehåll

I social- och hälsovårdsministeriets nyhetsbrev sammanfattas de senaste nyheterna från förvaltningsområdet

social- och hälsovårdsministeriet
Utgivningsdatum 12.10.2023 14.43
Nyhet
Social- och hälsovårdsministeriets nyhetsbrev: på bilden finns flaskpost på stranden

I nyhetsbrevet informeras om aktuella ärenden som gäller till exempel lagstiftning, utvecklingsprojekt eller viktiga publikationer och händelser. Nyhetsbrevet ges ut 6-8 gånger per år. Beställ nyhetsbrevet via adressen stm.fi/nyhetsbrev!

I höst börjar social- och hälsovårdsministeriet ge ut nyhetsbrevet igen. Det första nyhetsbrevet ges ut redan i oktober. Nyhetsbrevet riktar sig särskilt till ledningen, de förtroendevalda och  civilsamhällesorganisationerna och föreningarna i välfärdsområdena och kommunerna. Men nyhetsbrevet kan beställas av alla som är intresserade av teman kring social- och hälsovården och arbetslivet.  

Avsikten är att på ett enkelt och tydligt sätt förklara vad ministeriet gör, stödja ministeriets roll som producent av evidensbaserad information och ge intressegrupperna den viktigaste informationen om det beredningsarbete som görs vid ministeriet. I nyhetsbrevet tar vi också upp teman som är aktuella vid ämbetsverken och inrättningarna inom social- och hälsovårdsministeriets förvaltningsområde. 

Tillsvidare ges nyhetsbrevet ut bara på finska, men i mån av möjlighet tar vi också med nyheter på svenska och engelska i nyhetsbrevet.  

På grund av Covid-19 tog man för några år sedan en paus med det förra nyhetsbrevet från social- och hälsovårdsministeriet med nyheter från hela ministeriet. Nyhetsbrevet om reformen av social- och hälsovården och räddningsväsendet gavs ut till slutet av år 2022. 

Mer information

Anni Pasuri, kommunikationsexpert [email protected], tfn 0295 163 464

Tillbaka till toppen