Hyppää sisältöön

Sosiaali- ja terveysministeriön uutiskirje kokoaa yhteen ajankohtaiset kuulumiset hallinnonalalta

sosiaali- ja terveysministeriö
Julkaisuajankohta 12.10.2023 14.43
Uutinen
Sosiaali- ja terveysministeriön uutiskirje: kuvassa pulloposti rannalla

Uutiskirjeessä kerrotaan STM:n hallinnonalan ajankohtaisista asioista, kuten lainsäädännöstä, kehittämishankkeista sekä keskeisistä julkaisuista ja tapahtumista. Uutiskirje ilmestyy 6-8 kertaa vuodessa. Tilaa uutiskirje osoitteesta stm.fi/uutiskirje!

STM alkaa jälleen toimittaa uutiskirjettä tänä syksynä ja ensimmäisen on tarkoitus ilmestyä jo lokakuussa. Kohderyhmää ovat erityisesti hyvinvointialueiden ja kuntien johto, luottamushenkilöt sekä järjestöt ja yhdistykset. Uutiskirjeen voi kuitenkin tilata kuka tahansa sote- ja työelämäteemoista kiinnostunut.

Tarkoituksena on avata ymmärrettävästi ja selkeästi ministeriön tehtäviä, vahvistaa ministeriön roolia tutkitun tiedon tuottajana ja tuoda ministeriössä tehtävää valmistelutyötä kootusti sidosryhmien tietoon. Uutiskirjeessä nostetaan esiin myös STM:n hallinnonalan virastojen ja laitosten ajankohtaisia asioita.

Uutiskirjettä toimitetaan toistaiseksi vain suomeksi, mutta kirjeeseen nostetaan kuitenkin mahdollisuuksien mukaan myös ruotsin- ja englanninkielisiä uutisia.

Sosiaali- ja terveysministeriön edellinen koko ministeriön asioihin keskittynyt uutiskirje jäi tauolle koronan vuoksi muutama vuosi sitten. Sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksen uutiskirje ilmestyi vuoden 2022 loppuun asti.

Lisätietoa

viestintäasiantuntija Anni Pasuri, [email protected], p. 0295 163 464

Sivun alkuun