Hyppää sisältöön

Raimo Antila jatkaa STM:n työ- ja tasa-arvo-osaston osastopäällikkönä

sosiaali- ja terveysministeriö
Julkaisuajankohta 10.11.2022 13.42
Tiedote 257/2022

Valtioneuvosto on nimittänyt torstaina 10. marraskuuta Raimo Antilan sosiaali- ja terveysministeriön (STM) työ- ja tasa-arvo-osaston osastopäälliköksi. Antilan uusi virkakausi alkaa 1.12.2022. Määräaikainen nimitys kestää 30.11.2027 asti.

Antila on toiminut vuodesta 2017 lähtien sosiaali- ja terveysministeriön työ- ja tasa-arvo-osaston osastopäällikkönä. Tätä ennen hän toimi vuodesta 2014 alkaen STM:n valvontajohtajana työsuojeluosaston valvontayksikössä. Aiemmin hän toimi muun muassa riskienhallinnan johtamistehtävissä Destia Oy:ssä ja Tieliikelaitoksessa. Koulutukseltaan Antila on diplomi-insinööri.

Työ- ja tasa-arvo-osasto ohjaa työsuojeluvalvontaa ja -hallintoa, valmistelee ja kehittää työsuojelun lainsäädäntöä, työsuojelupolitiikkaa ja työterveyshuoltoa sekä huolehtii kansainvälisestä yhteistyöstä näillä aloilla. Lisäksi osasto valmistelee ja kehittää hallituksen tasa-arvopolitiikkaa, tasa-arvolainsäädäntöä ja edistää sukupuolten välistä tasa-arvoa. Osaston tehtäviin kuuluvat myös lomitukseen ja Euroopan unionin rakennerahastohankkeisiin liittyvät asiat sekä ne asiat, jotka on säädetty ministeriön käsiteltäväksi työsuojeluviranomaisena.

Virkaa haki 14 henkilöä.

Lisätietoja

kansliapäällikkö Veli-Mikko Niemi, [email protected], p. 02951 63425

Sivun alkuun